Fotografering af hundehvalpe - Tilbud

Alle hunde er dejlige, men hundehvalpe er dog noget helt særligt.

Jeg har derfor lavet et attraktivt tilbud på hvalpefotografering til dig, der ønsker at få fotograferet et helt kuld hundehvalpe.

Jeg vil gerne give dig en billig mulighed for at få taget nogle professionelle billeder af alle dine hvalpe, både af hver enkelt hvalp og af mor og hvalpe sammen.

10 hvalpebilleder for 995 kroner

Min normalpris for en times fotografering, kørsel i Københavnsområdet og levering af 5 flotte billeder i højeste opløsning er 995 kroner.

Hvis du ejer et kuld hvalpe og gerne vil have dem fotograferet af en professionel hundefotograf, så kan jeg tilbyde dig at fotografere hvalpene og sende dig 10 smukke efterbehandlede billeder (i højeste elektroniske opløsning) for kun 995 kroner.

Du vælger selv hvilke 10 billeder, som du ønsker færdigbehandlet og tilsendt.

Når fotograferingen er overstået, får du tilsendt et link til de ufærdige billeder. Du kan i ro og mag vælge hvilke du gerne vil have efterbehandlet og tilsendt.

Hvis du ønsker flere end 10 billeder, så er prisen 125 kroner pr. ekstra billede.

Prisen er inklusiv kørsel i Københavnsområdet og Roskilde. Hvis du bor et andet sted i landet, så kontakt mig og få en pris på kørslen. Jeg skal måske alligevel på en anden fotoopgave i nærheden af dig og dine skønne hundehvalpe.

Hvis du ønsker at hænge billederne op på væggen, så kan du enten få dem printet i din lokale fotobutik eller bestille professionelle print via eksempelvis billedbutikken.dk.

Hvor gamle skal hvalpene være, når de fotograferes?

Jeg anbefaler normalt, at hvalpene fotograferes, når de er 6-7 uger gamle.

I den alder er hundehvalpene herligt aktive og den enkelte hvalps karakter og særlige kendetegn er begyndt at træde frem.

På dette tidspunkt bor alle hvalpene stadig hos dig.

Du kan derfor få taget smukke billeder af alle din hunds hvalpe og dermed bevare minderne om nogle travle, men herlige måneder med masser af små hundepoter i huset.

Du kan samtidig nå at bruge billederne til at skaffe ekstra opmærksomhed omkring de hvalpe, som ikke har fundet et nyt hjem endnu.

Mange af mine kunder har oplevet, at professionelle billeder af hvalpene tiltrækker flere og mere seriøse købere og samtidig gør det nemmere at holde en høj salgspris.

Hvor tidligt kan du booke tid?

Ofte er min kalender booket mange uger frem i tiden.

Du er derfor velkommen til at kontakte mig allerede før hvalpene er født.

Jeg anbefaler, at vi så hurtigt som muligt laver en foreløbig aftale omkring tid og sted for fotograferingen af dine hvalpe.

Du kan aflyse indtil 24 timer før vores aftale, uden at det koster dig noget.

Hvor lang tid tager hvalpefotografering?

Afhængig af antallet af hvalpe i dit kuld tager fotograferingen mindst én time og ofte to timer.

Når jeg booker tiden til jer, sørger jeg for ikke at have en alt for stram bagkant. Det er vigtigt, at hverken du eller hvalpene føler sig stressede.

Hvad skal du have med til fotograferingen?

Du må meget gerne tage mindst en hjælper med, når hvalpene skal fotograferes.

Der er altid brug for ekstra hænder til at holde styr på hvalpene undervejs.

Jeg anbefaler også, at du tager hvalpenes mor med, når de skal fotograferes. Det giver dem ekstra tryghed og samtidig giver det mig mulighed for at tage nogle unikke billeder af mor og hvalp sammen.

Hvor foregår fotograferingen?

Jeg pakker mit professionelle fotoudstyr og kører ud til jer.

Hvalpefotografering foregår som udgangspunkt altid udendørs. Et sted hvor der er godt med naturligt lys og hvor hvalpene kan løbe frit.

I fællesskab finder vi en stor græsplæne eller en eng i nærheden af dig og dine hvalpe.

Hvis du har en meget stor have uden forstyrrende elementer (huse, garager, pæle, ledninger) i baggrunden, så kan fotograferingen dog også foregå hjemme hos dig.

Må du bruge hvalpebillederne på Facebook og på din hjemmeside?

Når du har fået tilsendt de færdige hvalpefotografier fra mig, må du frit lægge dem på din hjemmeside og vise dem til dine Facebook venner.

Du har fuld brugsret til billederne.

Du må også gerne give billederne til køberne af dine hvalpe.

Det er dog fortsat mig, som har ophavsretten til billederne. Du må derfor ikke videresælge billederne til andre eller lade andre bruge dem kommercielt, med mindre vi har aftalt det.

Den lave pris på 995 kroner for 10 billeder er betinget af, at jeg selv har ret til at bruge billederne kommercielt.

Hvordan booker du tid til fotografering af hundehvalpe?

Hvis du gerne vil have taget billeder af dit hvalpekuld, så brug min kontaktformular eller send en mail til mikkel@dyrefotografi.dk.

Hvis du blot skal have fotograferet en enkelt hundehvalp, så overvej i stedet at booke tid på et af mine åbne hundefotoarrangementer (se datoer og steder).

Book tid til hvalpefotografering (10 billeder for kun 995,-)